Profil og garanti

© Copyright 2013 - Skadedyrssikring DK ApS

  www.skadedyrssikring.dk  - www.ingeninsekter.dk

Minimum 15 års behandlingsgaranti*

Skadedyrssikring DK ApS firmabiler Nissan NV200

Skadedyrssikring DK ApS giver minimum 15 års behandlingsgaranti mod fortsat forekomst af borebillelarver i træværket. Faktisk så giver vi somme tider helt op til 30 års garanti. Hvordan kan vi tillade os det, når vi er et relativt nyt firma i branchen? Jo, for det første kan vi ikke tænke os at lave andet, end at bekæmpe skadedyr. Så vi er her for at blive.

For det andet har vi så stor erfaring med det vi gør, og de midler vi bruger, at vi ikke tøver med at reklamere for vores effektivitet.

For det tredie så er der lidt kamp i branchen om at tilbyde lange garantier, så det gør vi selfølgelig også.


Når man skal vælge et firma til at udføre en så alvorlig opgave, som at bekæmpe træskadedyr i sin bolig, er det meget vigtigt at man er i trygge hænder. Det er ikke rart at sidde bagefter med en skidt følelse af, at opgaven ikke er løst effektivt nok. Vi ved jo selv hvor træls det er når man ikke har tillid til at den håndværker man vælger, ikke har gjort sit job godt nok.

Derfor går vi hos Skadedyrssikring DK ApS meget op i at kunden skal føle sig tryg, og vide at når vi går i gang så bliver intet gjort kun halvt.

Den tillid og garanti for at arbejdet bliver udført til UG, kan vi især tilbyde fordi vi er et mindre firma, hvor alle har en rigtig stor ansvarfølelse og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Hos os er firmaets ejere også selv ude og udføre arbejdet i praksis. De vil faktisk hellere ud og lave god service, end at sidde og foretage administrativt kontorarbejde.


Skadedyrssikring DK ApS blev oprettet i 2008 af Kim Cramon og Anders Sandbjerg Larsen, blandt andet fordi de ikke følte en tilstrækkelig mulighed for at yde en god service i det firma hvor de begge var ansat. Det var selvfølgelig også muligheden for at kunne udvikle og forbedre de procedurer som vi skadedyrsbekæmpere bruger, som var en stor drivkraft i udviklingen af firmaet.


Firmaets opbygning giver os mange fordele i forhold til andre af vores kollegaer i branchen. Blandt andet fordi der er så kort vej fra kunde til en beslutningstager i firmaet. Med andre ord er kommandovejen ekstrem kort. Så vi kan hurtigt tage en beslutning om at yde den der ekstra lille ting, som gør kunden rigtig glad for sit valg af skadedyrsbekæmper.


*gælder kun ubehandlet træværk. Malet træ kan vi ikke yde samme garanti på, da giften ikke trænger langt nok ind. Garanti på malet træværk gives efter vurdering.